پخش زنده
English عربي
4042
-
الف
+

فراخوان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان منتشر شد

سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان فراخوان خود را منتشر کرد.

سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان فراخوان خود را منتشر کرد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، فراخوان سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به منظور اعتلای تولیدات سینمای کودک و نوجوان منتشر شد.

براساس توافق‌نامه سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، شهرداری اصفهان و بنیاد سینمایی فارابی، سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از ۸ تا ۱۴ شهریورماه ۱۳۹۷ برابر با ۳۰ آگوست تا ۵ سپتامبر ۲۰۱۸ در ۲ بخش ملی و بین المللی بر اساس شرایط و مقررات زیر در شهر تاریخی اصفهان برگزار می‌شود.

همچنین آثاری مورد توجه و اولویت انتخاب جشنواره است که ترویج دهنده اخلاق نیکو و نکوهنده رفتارهای نامناسب مبتنی بر آموزه های اعتقادی، خدا باوری، پیوند خانواده، احترام به همنوعان، اعتماد به نفس، مسئولیت پذیری مشارکت اجتماعی و پاسداری از سرمایه‌های نهفته در طبیعت و مضامین مشابه مورد نیاز رشد شخصیت کودکان و نوجوانان باشد.

متن کامل فراخوان سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به شرح ذیل است:

اهداف جشنواره

الف) معرفی آثار برتر سینمای کودک و نوجوان در عرصه ملی و بین‌المللی و قدردانی از پدیدآورندگان آثار

ب) زمینه‌سازی حضور فعالان سینمای کودک و نوجوان و ارتباط موثر آنان با مخاطبان آثار

ج) رشد و رونق تولید و نمایش آثار سینمای کودک و نوجوان از طریق زمینه‌سازی برای تبادل اندیشه و تعامل میان دست‌اندرکاران سینمای کودک و نوجوان، صاحب نظران و مخاطبان

د) ارتقا و رشد فرهنگ، دانش و ذائقه هنری کودکان و نوجوانان از طریق آثار سمعی و بصری

بخش‌های اصلی جشنواره:

۱) مسابقه سینمای بین‌الملل

الف) فیلم‌های سینمایی و کوتاه داستانی

ب) فیلم‌های سینمایی و کوتاه پویانمایی

 

*جوایز مسابقه سینمای بین الملل 

الف) مسابقه فیلم‌های سینمایی و کوتاه داستانی

۱. بهترین فیلم سینمایی

۲. بهترین کارگردانی فیلم سینمایی

۳. بهترین فیلمنامه فیلم سینمایی

۴. جایزه ویژه هیات داوران

۵. بهترین فیلم کوتاه (به کارگردان)

ب) مسابقه فیلم‌های سینمایی و کوتاه پویانمایی

۱. بهترین فیلم سینمایی

۲. بهترین کارگردانی فیلم سینمایی

۳. بهترین فیلمنامه فیلم سینمایی

۴. بهترین فیلم کوتاه (به کارگردان)

 

ج) جایزه سیفژ:

یک هیات داوری بین‌المللی (یک داور ایرانی و ۲ داور خارجی) معرفی شده از سوی سازمان سیفژ (سازمان بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان) جایزه اصلی این سازمان جهانی را به بهترین فیلم بلند جشنواره اهدا خواهند کرد. این جایزه به تشخیص هیات داوران به کارگردان و یا تهیه کننده فیلم اهدا خواهد شد.

این هیات یک دیپلم افتخار نیز به یک فیلم کوتاه یا پویانمایی کوتاه اهدا خواهد کرد.

۲) مسابقه سینمای ایران

الف) فیلم‌های سینمایی و کوتاه داستانی

ب) فیلم‌های پویانمایی (سینمایی و کوتاه)

ج) فیلم های بلند داستانی

 

*جوایز مسابقه سینمای ایران 

الف) مسابقه فیلم‌های سینمایی و کوتاه داستانی

۱. بهترین فیلم سینمایی کودک

۲. بهترین فیلم سینمایی نوجوان

۳. بهترین کارگردانی فیلم سینمایی

۴. بهترین فیلمنامه فیلم سینمایی

۵. بهترین بازیگر فیلم سینمایی

۶. بهترین فیلم کوتاه داستانی (به کارگردان)

ب) مسابقه فیلم‌های پویانمایی (سینمایی و کوتاه)

۱. بهترین فیلم سینمایی

۲. بهترین کارگردانی فیلم سینمایی

۳. بهترین فیلمنامه فیلم سینمایی

۴. بهترین  فیلم کوتاه (به کارگردان)

ج) مسابقه آثار بلند داستانی

۱- بهترین فیلم

۲-بهترین کارگردان

۳-بهترین فیلمنامه

د) جایزه سینمای مقاومت/ تندیس شهید بهنام محمدی

در این بخش تندیس زرین اولین شهید نوجوان دوران دفاع مقدس به تهیه کننده یا کارگردان یک فیلم که با مضامین ایثار، دفاع مقدس، مقاومت و ارزش‌های اسلامی تولید شده باشد اهدا می شود.   

ه) جایزه هیات داوری کودکان و نوجوانان ایران

در این بخش یک گروه داوری از کودکان و یک گروه داوری از نوجوانان که از سوی دفتر جشنواره در اصفهان برگزیده خواهند شد به بهترین فیلم سینمایی گروه مخاطب خود پروانه زرین اهدا خواهند کرد.

و) جایزه هیات داوران کودک و نوجوان بین الملل

در این بخش یک گروه داوری، متشکل از کودکان و نوجوانان ایرانی و خارجی که از سوی دبیرخانه جشنواره برگزیده خواهند شد به بهترین فیلم سینمایی در این بخش پروانه زرین اهدا خواهند کرد.

ز) جایزه ویژه شادروان زاون قوکاسیان

در این بخش یک گروه داوری، متشکل از منتقدان، فعالان فرهنگی و هنری و سینماگران اصفهان که از سوی دفتر جشنواره استان برگزیده خواهند شد به بهترین فیلم در بخش سینمای ایران این جایزه را اهدا خواهند کرد.

ح) نمایش‌های ویژه

شامل نمایش فیلم‌هایی که مربوط به یک فیلمساز باشد یا نمایش فیلم‌هایی که مربوط به یک کشور باشد و یا مجموعه‌ای از فیلم‌های دارای موضوع مشترک، یا هر بسته نمایشی دیگری بر اساس رویکردهای جشنواره است که به صورت غیررقابتی و به تشخیص دبیر جشنواره عرضه خواهد شد.

*داوران

*هیات های داوری مستقلی برای بخش های بین الملل و سینمای ایران حداقل ۵ نفر در هر بخش متشکل از هنرمندان، صاحب نظران و فعالان سینما توسط دبیر جشنواره انتخاب شده و آثار را داوری خواهند کرد.

*هیچ یک از دست‌اندرکاران اصلی تولید آثار بخش‌های رقابتی نمی‌توانند عهده‌دار مسئولیت انتخاب و یا داوری فیلم‌های آن بخش باشند.

*یک نماینده از طرف دبیر جشنواره جهت برگزاری جلسات هیات داوران بدون حق رای شرکت خواهد داشت.

*شرایط، مقررات و زمان بندی جشنواره

۱) انتخاب فیلم توسط هیات های انتخاب مستقل با حکم دبیر جشنواره انجام خواهد شد و در صورت به حدنصاب نرسیدن تعداد آثار منتخب هر بخش از مسابقه (حداقل هفت فیلم)، آثار انتخابی به صورت غیررقابتی به نمایش درخواهند آمد. نتایج به صاحبان آثار، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان تا قبل از ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ اعلام می شود.

۲) آثار ارایه شده باید از نظر محتوا و شیوه روایت، قابلیت جذب مخاطبان کودک و نوجوان را دارا باشند.

۳) تاریخ تولید فیلم‌های بخش مسابقه سینمای بین الملل نباید قبل از سال ۲۰۱۶ میلادی و فیلم های بخش های مسابقه سینمای ایران نیز نباید قبل از سال ۱۳۹۵ شمسی باشد.

۴) فیلم‌های شرکت کننده در بخش مسابقه نباید تا قبل از برگزاری جشنواره در شهر اصفهان نمایش داده شده باشد و یا از شبکه‌های نمایش خانگی و تلویزیونی کشور پخش شده باشند و یا در یکی از دوره‌های گذشته جشنواره کودکان و نوجوانان شرکت کرده باشند.

۵) در تمامی بخش‌های مسابقه بین‌الملل از هر کشور غیر ایرانی حداکثر ۲ فیلم و از کشور ایران حداکثر ۳ فیلم حضور خواهند داشت.

۶) آثار سینمایی در این دوره از جشنواره در ۲ گروه سنی کودک و نوجوان نمایش داده خواهد شد.

۷) فیلم های کوتاه نباید بیشتر از ۳۰ دقیقه و فیلم های بلند نباید کمتر از ۷۵ دقیقه باشند.

۸)   فیلم های بلند داستانی به آثاری اطلاق می شود که برای نمایش در عرصه نمایش خانگی ( VOD  IPTV) و تلویزیونی ساخته شده باشد و زمان آن بالای  ۷۰ دقیقه باشد.

۹) دبیرخانه جشنواره امکان حضور یک نفر از فیلم های کوتاه (کارگردان) و حداکثر سه نفر از فیلم‌های سینمایی، پویانمایی و بلند داستانی (تهیه کننده، کارگردان، بازیگران اصلی و فیلمنامه نویس) و ۶ نفر عوامل اصلی فیلم سینمایی (سه نفر بازیگر، کارگردان، تهیه کننده، فیلمنامه نویس) را به تناسب جدول نمایش در تعدادی از روزهای جشنواره فراهم می کند.

۱۰) حضور هیات های میهمان آثار پذیرفته شده در برنامه هایی نظیر کنفرانس مطبوعاتی و مصاحبه با رسانه‌ها که از سوی روابط عمومی جشنواره برگزار خواهد شد، الزامی است.

۱۱) تهیه‌کنندگان متقاضی شرکت در جشنواره ضروری است با مراجعه به سایت جشنواره (www.icff.ir) مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند و اطلاعات فیلم را به همراه عکس  فیلم در پرتال جشنواره ثبت کنند.

*شرایط ارسال فیلم‌ها برای انتخاب:

متقاضیان برای ارایه نسخه اولیه فیلم‌های خود را به صورت (DVD, Blu-Ray) و با زیرنویس انگلیسی و یا از طریق wetransfer به دفتر جشنواره ارسال کنند.

*دفتر جشنواره آماده دریافت فایل‌ها از طریق بارگذاری است و برای استفاده از این امکان به جای ارسال پستی اثر و یا تحویل حضوری، متقاضیان فایل فیلم را بارگذاری کرده و لینک فیلم را از طریق نشانی پست الکترویکی: intl@icff.ir  یا info@icff.ir ارسال کنند. صاحبان آثار ظرف ۴۸ ساعت از دریافت اثر توسط دبیرخانه مطلع خواهند شد.

*تکمیل فرم ثبت نام به شکل آنلاین از طریق وب سایت جشنواره در پرتال جشنواره قابل مشاهده است.

*بارگذاری یادداشت کارگردان درباره فیلم، بیوگرافی، فیلموگرافی، عکس کارگردان و چند قطعه عکس از فیلم، پوستر، بروشور و تراکت فیلم از طریق سایت جشنواره انجام شود.

* آنونس تنها برای فیلم های بلند حداکثر تا ۲ دقیقه از طریق wetransfer ارسال شود.

* لیست دیالوگ فیلم از طریق ایمیل ارسال شود.

* برای تبلیغ فیلم در رسانه های ملی و بین المللی، ضروری است تا تیزری از صحنه های فیلم های بلند به مدت ۳ دقیقه و برای فیلم های کوتاه یک دقیقه ارسال شود.

*دبیرخانه جشنواره از هر فیلم بلند یک نسخه را به عنوان سابقه نگهداری می‌کند و در صورت نیاز به عنوان امور پژوهشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

*تمام نسخه‌های ارسالی برای اکران در جشنواره باید توسط صاحبان آثار بیمه شود.

*فیلم ها در جشنواره به صورت DCP نمایش داده خواهد شد. (صاحبان آثار لازم است برای نسخه های DCP که رمزگذاری شده است کد رمز مربوطه (DKDM) را به آدرس ایمیل جشنواره ارسال نمایند.)

ضمنا استانداردهای فنی زیر نیز مورد قبول است:

DPX

aPPle prores  ۴۴۴۴

apple prores ۴۲۲ H۲۶۴ HD

*تمامی فیلم‌ها باید به زبان اصلی ارایه شوند و اگر زبان فیلم‌های خارجی غیر انگلیسی است باید نسخه ای از فیلم ارایه شود که دارای زیرنویس به زبان انگلیسی باشد.

*آخرین مهلت ثبت نام در پرتال جشنواره و ارایه فـیلم ‌های ایرانی و غیر ایرانی تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۷ مصادف با ۲۲ جولای ۲۰۱۸ تعیین می‌شود.

*آخرین مهلت تحویل نسخه اصلی یا نسخه  dcp فیلم‌های پذیرفته شده در بخش‌های مختلف جشنواره حداکثر تا ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ و مصادف با ۱۶ آگوست ۲۰۱۸ است.

*دبیرخانه جشنواره برای تمامی آثار پذیرفته شده گواهی شرکت صادر می‌کند.

*به منظور احترام به مقررات و مخاطبان در صورت عدم ارایه نسخه مذکور در تاریخ مقرر دبیرخانه جشنواره می‌تواند فیلم را از تمامی برنامه‌های خود خارج کند.

*برنامه‌ریزی و تعیین نوبت‌های نمایش فیلم‌های پذیرفته شده به عهده دبیرخانه جشنواره است.

*پس از تحویل نسخه آثار به دبیرخانه جشنواره، امکان خارج کردن آنها از برنامه وجود ندارد.

*ثبت نام در سایت جشنواره و تحویل فیلم به منزله قبول کامل مقررات و ضوابط نمایش فیلم در ایران از سوی صاحبان قانونی فیلم‌ها است.

*اطلاع‌رسانی اخبار جشنواره، نتایج انتخاب و سایر موارد صرفاً از طریق مسئولان و یا سایت جشنواره صورت می‌پذیرد.

*تفسیر و اخذ تصمیم نهایی درباره موارد پیش بینی نشده و یا دارای ابهام به عهده دبیر جشنواره است.

*نسخه مقررات به ۲ زبان انگیسی و فارسی تدوین شده است و در صورت ایراد در تفسیر قوانین نسخه فارسی معیار قضاوت خواهد بود.

ه خ / ص گ

نظر شما
ارسال نظر